marți, 14 mai 2013

Spalatoria SPA din Iasi - tudor chescu, bacauanu, doru plugaru,

Cordunenii s-au infruntat in aceasta seara cu gruparea Bacauanu

 

Scandal monstru, intr-un bar de la o spalatorie detinuta de Anca Condurache si Doru Plugaru si Bacauanu stins cu greu de oamenii legii in urma cu cateva minute. Membrii gruparii Corduneanu s-au confruntat cu cativa dintre membrii gruparii Bacauanu. Pentru calmarea spiritelor, a fost nevoie de interventia politistilor de la sectia 3 de Politie. Angajatii barului respectiv sunt si acum in stare de soc si se bucura ca au scapat cu viata dintr-o asemenea confruntare, care putea degenera intr-un adevarat macel. Reprezentantii politiei sustin ca tinerii dintre cele doua grupari s-au intalnit intamplator in barul respectiv, au inceput sa se injure si sa se imbranceasca, fara sa existe un conflict foarte violent. Martorii aflati la fata locului sustin ca in acest scandal au fost folosite sabii, cutite si chiar arme de foc. Doi dintre tinerii implicati in scandal ar fi fost taiati, insa nu foarte grav. Cert este ca toata lumea din bar a iesit afara imediat si a inceput sa sune la 112, strigand dupa ajutor. Pana la venirea politistilor, multi dintre cei implicati in scandal au reusit sa fuga.

"In prezent, se fac cercetari in acest dosar, sub aspectul savarsirii de ultraj contra bunelor moravuri. Nu a fost un scandal foarte violent", a declarat Alexandru Chelaru, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

In barul respectiv s-au batut doar "sagetile" Cordunenilor si ale gruparii Bacauanu. Niciunul dintre fratii Corduneanu si nici Catalin Bacauanu nu au fost implicati in scandal.

UPDATE 21.49 Unii dintre martori sustin ca l-ar fi vazut la fata locului pe Catalin Bacauanu si cativa dintre fratii Corduneanu. Deocamdata informatiile sunt confuze, nici macar politistii nu pot preciza la acest moment cu exactitate ce s-a intamplat acolo.

"Aici era un loc foarte linistit in Iasi, in care nu m-as fi asteptat niciodata ca interlopii de acest gen sa faca un asemenea scandal si sa bage spaima in toata lumea. Erau acolo inclusiv oameni de afaceri care discutau in treaba lor si care au fost agresati in timpul scandalului. Am vazut cu ochii mei cutitul si spray-uri lacrimogene" a declarat un martor care se afla la fata locului.

Oamenii legii au retinut trei persoane implicate in scandal, restul fiind cautate prin oras in momentul de fata. Martorii mai sustin ca scandalul ar fi fost inceput de fapt, de cei care se aflau in gruparea Corduneanu, care au lovit pe neasteptate pe unul dintre membrii gruparii rivale. Ar fi fost implicate in altercatie peste 20 de persoane, dupa cum sustin martorii oculari."

"In data de 14.06.2013, orele 19.40, am fost sesizati prin 112 despre faptul ca in incinta unui local de pe raza municipiului Iasi a avut loc o altercatie intre mai multe persoane. Politistii, care se aflau in zona, s-au deplasat cu operativitate la fata locului, ocazie cu care au aplanat altercatia, si au depistat trei persoane ce au fost duse la cercetari. Nicio persoana nu a fost ranita in urma incidentului. A fost intocmit dosar penal, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Intregul incident a fost de scurta durata (1 minut), fara a degenera in afara localului" au declarat cei de IPJ Iasi printr-un comunicat de presa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu