vineri, 31 mai 2013

Scandal intre capi ai lumii interlope din Iasi pe holul Tribunalului

Fortele de ordine au luat cu asalt, ieri, Tribunalul Iasi, inaintea inceperii recursului la masura arestarii preventive formulat de Vasile Corduneanu, Catalin Bacauanu si Dragos Dumitroaie.
Cei peste 20 de "mascati", politisti si jandarmi prezenti nu au venit degeaba, caci, la iesirea din sala de judecata, clanurile interlope Corduneanu si Bacauanu au pornit scandalul.
"Sclavilor! Ati venit sa pozati in victime. Acum sinteti victime?", le-a strigat Catalin Bacauanu celor din clanul Corduneanu. Nici acestia nu s-au lasat mai prejos si i-au adresat injurii lui Bacauanu si prietenului acestuia, Dragos Adumitroaie. Mai mult, una dintre apropiatele lui Bacauanu a incercat sa-i provoace pe cei din clanul Corduneanu. "Haideti! Veniti sa ma bateti!", le-a strigat femeia adversarilor.
Judecatorii au decis ca Vasile Corduneanu, Catalin Bacauanu si Dragos Dumitroaie sa ramina dupa gratii, sub acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri si lovire.
Cei trei sint acuzati ca, in urma cu citeva nopti, au participat la un conflict spontan in Clubul Hypnotic. Pe linga cei trei, si Iulian Bogdan, din clanul Corduneanu, a primit o ordonanta de retinere din partea procurorilor, insa acesta nu a putut fi adus la instanta, fiind internat in spital cu diverse leziuni.

spalatorie spa iasi chescu sc flux srl 0746212909

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu